Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Hra skončila

Hra skončila

Soptík 13 Básně » o Nemoci, smrti

Anotace: smutek, který střídá deprese...

Právě svítá,
ale já Tě nevidím
ranní záře oslepila moje srdce.
Cítím Tvou vůni
sním o Tvém doteku,
ale Ty tu nejsi
prostě jsi odešel.


V dálce se rozezněly zvony
VRACEJÍ SE !!!
Ale Ty už mě neoslovíš.


Tiše stojím s kyticí kopretin
u Tvého hrobu
a pláču.


Hra skončila
ruleta už se nezatočí
nebe se zatáhlo černými mraky
a začal padat sníh.
Publikoval(a): Soptík 13, 10.5.2013
Přečteno (276x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 24.4.2024 06:12
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti