Kde jsi...
Kde jsi...
Anotace: Je tolik věcí, o kterých by člověk chtěl povídat, ale ne, bohužel, s každým... opravdových přátel je moc málo.
Kde jsi,
kdes se skrýváš,
zdali za modrou oponou
někdy také býváš…
Možná tu
a možná jinde,
snad přijde na to, jak
člověku čas vyjde…
Ještě pořád
chceš pravdu znát?
tak udělej taky ten krok,
mě nemusíš se bát…
Čas letí a život s ním…
Copyright © 2013 NikitaNikaT.
Publikoval(a):
NikitaNikaT., 9.5.2013