Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Jsi lékem

Jsi lékem

Cecilka Básně » o Lásce

Anotace: * * *

Jsi pro mne lékem...
bylinkovým?
dost možná...
nebo mnohem víc...

Jako když snítky rozmarýny
položím jen tak do sklenic
a přeliji je vzácným vínem,
navzájem spolu souznějí...

Jsi pro mne lékem...
návykovým?
netoužím
po střízlivění...
Publikoval(a): Cecilka, 9.5.2013
Přečteno (340x)
Tipy (12) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: modrá, děda včela, godhand, Robin Marnoli, NikitaNikaT., gogol, Kytka62

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 01:12
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti