Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Průvodčí je múza

Průvodčí je múza

Myšlenky
vlaky mozkové
jsou opětovně v provozu

hojně

na výhybky neberou ohledu

občas se před nimi červená zjeví
hlasitě zapiští
a nápady pohřbí
do tmavých dřevěných peřin

další peron
je jen novou iluzí
pára, všeobecný křik
a zavazadla
co nechala jsem ujet pryč

NIKDY VÍC ?!
Publikoval(a): Rezavá plechovka, 8.5.2013
Přečteno (63x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Robin Marnoli, NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 21:01
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti