Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Bojím se otevřít

Bojím se otevřít

Uvěřila jsem v hojivá pohlazení
ve zmatku všedních dnů,
jsi tak blízko pulzujícím pocitům,
že dveře k nim se bojím otevřít.

Mezi hrnečky a čajovými lístky
vídám náznak pohledu;
možná dohnala mě představivost
možná ironie neexistujících náhod.

Pronikavý záblesk přišel z neurčita,
však cesty se už dávno propletly.
Publikoval(a): Lugilla, 8.5.2013
Přečteno (211x)
Tipy (15) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: gogol, Mochomůrka, Robin Marnoli, NikitaNikaT., Rejan, děda včela, modrá, Marcone, qala, Sonja la Rosa

Spodek

Stránka generována 11.11.2024 09:42
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti