Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Miluji tě Rulíková

Miluji tě Rulíková

Castly-Roman Propper Básně » o Lásce

Anotace: Nikdy o tebe nesmím prijít

Ztrácím Tě?
Chceš přetrhnout velkou lásku,
tak tahej nitky od provazu.
Děláš to zrovna teďka,
a začni rovnou od prostředka.

Jenom pak toho nelituj,
že trhala jsi trhala.
A nikomu se nesvěřuj,
jak plakala jsi plakala.

záblesk očí
Z pod kapuci si na mě vykoukla,
hlavu jsi mi úplně přepletla.
Proč máš tak krásné oči,
dříve jsi mi neřekla.

Když ztratím Tě,
mé srdce vyhasne.
Už neuvidím oči krásné,
Vždyt lásko já miluji tě.

Závěrečné zkoušky
Ty jsi velký mozeček,
ten nejchytřejší.
Ve tvé třídě samí ......k,
ale ty ten nejmilejší.

Vše dobře dopadne,
založíme rodinu.
Ať má láska nepropadne,
ať naplníme krásu.
V našem novém bytečku,
radost,štěstí a celoživotní rodinku.

At´ ti to uteče v té... škole,
Těším se už na tebe,na tvé věrné srdce.

Lásko jediná moje,dávej na sebe pozor.
Na naše společné srdce,ať nesrazí nás něaký ....r.
Publikoval(a): Castly-Roman Propper, 8.5.2013
Přečteno (102x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 01:05
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti