Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Nesmím tě straťit

Nesmím tě straťit

Castly-Roman Propper Básně » o Lásce

Anotace: Hororový sny

Sny jak z hororu
Myslím být s tebou,
jsem moc smutný.
Utíkej jen za mnou,
ta samota.To je hrozný.

Už to nevydržím,
jsem nervní.
Na sny své myslím,
pocit jako prázdný.

Jsou to jen sny mé,
zdá se mi jak Tě strácím.
Proč lásko zdají se,
že už nikdy nepohladím.

děsný myšlenky,
děsný sny.
Myslím na to že nejsou pravdivý,
na světe dˇejou se ošklivé věci.

Dva elementy
Zeptej se ohně proč páchá tolik škody,
Smutek,pláč likviduje stromy hlavně lidi.
Za své špatné činy si můžou,ale jen sami,
jen tak z nudy a nebojí se vody.

Zeptej se vody,proč svým objetím hořící srdce ochladí,
Svým proudem odnáší smutek i slzy kdo se jí odevzdá,to ho nezradí.
Publikoval(a): Castly-Roman Propper, 7.5.2013
Přečteno (162x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: a1ička

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 00:57
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti