Dnes
Dnes
Anotace: Báseň o dnešní době, kde pokud chceme uspět, musíme se snažit ne na 100, ale minimálně na 200 %. Jak dlouho lze takto žít?
Ždímáme svá těla
Svoji mysl
Do morku kostí
Hledáme šestý smysl
Vlastní nevědomosti
Jen houšť
Ještě je kam sáhnout
Na dno sil
Do bílé hmoty neuronů
Napnout stěny vlásečnic
A četných hematomů
Pojďte ještě!
Zkuste víc!
Rychleji!
Déle!
Žít?
Publikoval(a):
AliceF, 7.5.2013