Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Lidé, kteří nás nepustí dál..

Lidé, kteří nás nepustí dál..

11ka Básně » o Životě

Anotace: vznikla velice spontánně

Jsou lidé, kteří nás nepustí dál
lidé, co nám v tom brání
chceš jít, ale nemůžeš.
Snad jen říct, pokračuj v pátrání..

Být jako oni?

Všude je psáno, buď sám sebou,
jinak se nedostaneš dál.
A má to cenu?
Jsem Popelka, čekám bál!

Nejsme v pohádce, říkají jiní
Přizpůsob se a to teď hned!
Chci jenom jedno přání splnit
bohužel.. neumím okouzlit svět.
Publikoval(a): 11ka, 6.5.2013
Přečteno (106x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Moog, NikitaNikaT., Kytka62

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 09:37
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti