Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Bez tebe nejsem nic

Bez tebe nejsem nic

Castly-Roman Propper Básně » o Lásce

Anotace: Nikoho jsem tak nemiloval jako Tebe

Srdce mé,
je dávno už tvé.
A to tvé,
patří a je jen mé.

Pújdem do pekla,
nebo do nebe.
Ani na konci života,
nemohu být stále bez tebe.

Stále s tebou usínat,
navždy jen spolu.
A ráno se spolu probírat,
v nedobytném hradu.

Okolo našeho hradu,
Máme opevněnou hradbu.

Jako naší nedobytnou lásku,
nikdy nesmíme vypustit z hradu.

Nejsi princezna zavřená ve věži,
vždy máš otevřenou bránu ven.
Nezapomeň poslední princezna co miluji,
ale štěstí ,radost a srdce mé si sebou vem.
Publikoval(a): Castly-Roman Propper, 6.5.2013
Přečteno (286x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 01:05
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti