Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Háčky, čárky

Háčky, čárky

a1ička Básně » o Lásce

Anotace: o tom jak nerada píši háčky čárky

Háčky čárky
Nemám ráda háčky čárky, zdržuje to i když vím
že je to správný řád,zdržuje mne to napořád
Chci vám říci hned, co cítím, prožívám, jaký den
právě dneska mám
Než na počítači najdu háčky, čárky, písmenka, ztratí
se má myšlenka.
Proto tak ráda píši bez háčků, snad pochopíš to miláčku
Miláčku, snad moje budoucnost, vím,
že není toho nyní moc co ti nyní mohu nabídnout
Ale čas ukáže, jak velká láska být dokáže.
Publikoval(a): a1ička, 6.5.2013
Přečteno (169x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: NikitaNikaT., stix

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 01:18
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti