Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Korupční

Korupční

that one Básně » o Lidech

Anotace: O korupci a přehnaně vlivných lidech v naší zemi.

Mluviti stříbro,
všude se třpytí.
Mlčeti zlato,
jaké to bytí.

Ve stříbře, ve zlatě,
ve vysokých kruzích,
Žije si ve vatě,
ať jiní jsou v dluzích.

Co je mu po myši,
když v teple si vrní?
Pomalé jak měkkýši,
úřady chrní.

Jen počkej, kocoure,
však ti dojdou money.
Jenom, co shodnou se
politické strany.
Publikoval(a): that one, 6.5.2013
Přečteno (55x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: NikitaNikaT., děda včela, stix

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 05:44
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti