Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Duhová

Duhová

Duha se ve mně
rozprostřela...
možná, že to
zapříčinila

slza společně
se slunečním
paprskem...

Nechci, aby se
vytratila...
tak ráda bych
ji probarvila

do vás...
alespoň nepatrným
odleskem...
Publikoval(a): Cecilka, 6.5.2013
Přečteno (149x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela, gogol, modrá, Kytka62, godhand

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 19:32
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti