Upír
Upír
ochutnala kapku krve
trošku divný napoprvé
klonem Vlada
slečno mladá
teď jsi loutkou
jeho choutek
pro blbej proutek
a přísahu kříži
jimž cloumá tajný vztek
nezmůžeš nic
jen neumřít
opakující se historie
lidem vlastní
kdo komu krev pije
mladí a nešťastní
jeho děti
Jsme to my ?
Publikoval(a):
Marcone, 6.5.2013