Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Slunečnice

Slunečnice

James Libustka Básně » o Lásce

Anotace: .............

jsem jako slunečnice
jenž za svým sluncem otáčí se
a jakmile slunce
za obzor zmizí
hlavu skloním
a jsme si cizí

v temnotě čekám na svítání
zda-li i s další rosou ranní
zpět navrátí se ke mně štěstí
a já znovu budu kvésti

tak užívám si každý den
kdy jsem tvým teplem obdařen
neb miluji slunce
neb miluji tebe
a bojím se tmy
jenž srdce mé zebe
Publikoval(a): James Libustka, 6.5.2013
Přečteno (216x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Ružka, NikitaNikaT., děda včela

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 00:59
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti