Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zbytečná

Zbytečná

Maraqwertak Básně » ?nezařazené?

Anotace: O dnešní době.

Přišla doba,
nová, blbá, kdy je třeba lámat chleba.
Žití v přepychu, množství majetků
mění se ve zbytky, který zaplavily životy lidí,
falešná pýcha se rozpadá, sláva umírá,
jejich vina, možná.

Lidi se mění, světy se mění,
teď je potřeba postavit se na vlastní nohy
začít se snažit
přestat somrovat, protože kamaráde,
dneska ti nikdo nic nedaruje.
Publikoval(a): Maraqwertak, 6.5.2013
Přečteno (37x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Line..., NikitaNikaT., 11ka

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 15:52
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti