Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Další

Další

Přes víkend,
další obraz maloval.
Ten výtvor,
každého by šokoval.

Moji mysl,
netrápí zlé sny.
I když,
lidem krátím dny.

Kdo je bez viny,
ať hodí kamenem.
Lidé už roky,
jsou špatným plemenem.
Publikoval(a): Paragraf140, 5.5.2013
Přečteno (250x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 17:29
U nás jste dnes prohlídl(a) 2 stránek.
roboti