Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vůně lásky

Vůně lásky

nanyba794 Básně » o Lásce

Anotace: báseň o lásce

Vůně lásky

Má lásko nádherná,
jsme tělesa vzdálená
Kytary tón, malý stříbrný zvon.
Má lásko nádherná,
vždy třesou se mi kolena,
když slyším Tvůj hlas.

Blíží se čas a vůně růží
ke světlu hvězd se druží.
Má lásko nádherná.
Vzpomínko vzdálená,
Tvůj úsměv tolik znamená.
A já jsem navždy ztracená

Byl jsi jen sen, však nemine den.
Kytary tón i stříbrný zvon.
Světlo hvězd i růže cítím kvést.
Publikoval(a): nanyba794, 4.5.2013
Přečteno (428x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 00:53
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti