Země 3. světa
Země 3. světa
Anotace: Drsnější pohled na poměry v zemích 3. světa.
Uplakané černé
tváře volající
o pomoc,
země, kde umírají
tisíce dětí,
za jednu pouhou noc.
Zěmě bez pravidel,
zásad,… morálky.
Amerika má peníze
jen na války
a vojáky.
Národ, kde neznají
slovo revoluce.
Tam, kde
ti radikálové
jen tak, odseknou ruce.
A dětem se
zvětšují břicha,
paže a nohy
vychrtlé na kost,
podívej se
na 3. svět a budeš
křičet….dost.
Publikoval(a):
Makaveli, 4.5.2013