Jarní
Jarní
Anotace: jen taková jednoduchá jarní.
Louka krásně zelená,
sluníčko nám svítí,
prochází se dívčina,
kolem plno kvítí.
Na obloze ptáčkové,
štěbetají sladce,
že se jaro probouzí,
a je konec zimě.
Odkládáme kabáty,
úsměv máme v líci,
příroda nám ožívá,
vracejí se barvy.
Publikoval(a):
mys, 4.5.2013