Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Čaroděj Metoděj

Čaroděj Metoděj

jezovka Básně » Sci-fi, fantasy

Anotace: Pozadí jsem myslela třeba na obrázku za nakresleným člověkem nebo zvířetem.

Jó čaroděj Metoděj,
má velikou věž tak tam za
ním běž.

On ti snadno poradí,
když nakreslíš pozadí.

U hezkého
králíčka pak budeš
mít synečka.
Publikoval(a): jezovka, 4.5.2013
Přečteno (322x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 05:30
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti