Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Sama

Sama

Sama v žalu
stála na kraji lesa,
měla uplakané oči
a kolem ní spala rosa

sama stála, každé ráno
a vzpomínala na rodiče,
když ještě žili, přijížděli domů
a cinkaly jim klíče

byl to pocit bezpečí
ale to, co je teď
co lidi říkají
jí k životu nestačí
Publikoval(a): MonikaZ, 4.5.2013
Přečteno (214x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 07:45
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti