Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

???

???

Kvítí v lese kvete,nese je dívčina co trhala i očima,s láskou v očích nese kytí nese.Je vlahý den,zujem botky,půjdem ven,půjdem spolu na palouk,kde tráva krásně šimrá,po kotnících rosa teče,cítím se jak v tom lese.Sluníčko nás bude hřát,až si budem hrát,sáhnu tě do vlasů,přitáhnu k sobě,vlepím tě polibek,co mám v srdci,líbnu tě z lásky,jsi moje tělo,jsi můj svět,nejsem sama,točí se svět.
Publikoval(a): Katty1kacenka, 4.5.2013
Přečteno (120x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 01:15
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti