Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zvony domova

Zvony domova

děda včela Básně » Rodina (matka, otec)

Anotace: Jen tak ... pro radost.

Slyš jak zvony zní stále a znova,
ono kouzlo našeho domova,
ta slůvka – maminka, tatínek,
jenž jsou našeho žití počinek,

My zrodili se jen z lásky čisté,
úděl svůj splnili, to je dnes jisté,
matka nás zrodila, otec zas vychoval,
pro naše štěstí každý by život dal.

Dnes nelze již říct tati a mami,
váš život skončil, už jsme zde sami,
též naše děti, jako my vás,
poslouchat budou těch zvonů hlas.

Stále nám v hlavě zní a znova,
ta krásná a milá slova,
co život dal, čas bere, pochová,
slyš zvony znít – zvony domova.
Publikoval(a): děda včela, 3.5.2013
Přečteno (927x)
Tipy (12) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: pytlicek1, Cecilka, Doradolanska, Puris, Retor, střelkyně1, gogol, Kytka62, modrá, NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 29.3.2024 10:49
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti