Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Bolest

Bolest

Castly-Roman Propper Básně » o Lásce

Anotace: Jsem v nemocnici na prvního máje

Je prvního máje lásky čas,
musím být v nemocnici.
Nemohu spát noha bolí zas,
hlavou se mi honí myšlenky.

Nesnáším ten nemocniční pach,
budu tu muset vydržet lásko.
Na operačním sále to byl tah,
už se těším na tvojí návštěvu štěňátko.

Až tě políbím a něžně obejmu,
chytnu tě pevně za ruku lásko.
Řeknu ti broskvičko jak tě miluju,
pospíchej ke mě štěňátko.

Ty má jediná úžastná lásko,
už chci domů s tebou.
Asi skočím ze šestého patra krásko,
a uteču za tebou.

nevíš jak moc Tě miluju,
chci běhat v loukách plných růží.
Držet tě něžně za ruku,
bohužel ale mám nohy chromí.
Publikoval(a): Castly-Roman Propper, 3.5.2013
Přečteno (124x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 01:05
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti