Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Rubíny a diamanty

Rubíny a diamanty

aliechor Básně » Smutné

Anotace: Je to o tom jak je osoba smutná a zklamaná.

Padají kapky na papír.
Daleko za mnou zní smutně hrající klavír.
Slzy padají bez přestání.
Smutek k šílenství mě dohání.
Slova pomalu se rozpíjejí.
Z rozpitých slov se skládají květy.
Květy podobné orchidejím.

Dělím se na dva světy.
Přestávám žít…
Chuť k životu mít.

Padají kapky na zem.
Proud řeky teče rázem.
Kapky se podobají rubínům.
Řeky z nich tekoucí zas vínům.
Rubíny se spojí s diamanty z mích očí.
Hlava se mi točí.
Pomalu uléhám k věčnému spánku.
Cítím poslední dotek letního vánku.
Beze strachu usínám.
Radostí můj nový svět začíná.
Publikoval(a): aliechor, 2.5.2013
Přečteno (105x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 07:43
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti