Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Neztratí

Neztratí

Jarous95 Básně » o Lásce

Anotace: ..............

Když přišel déšť,
A vichřice mi vzala hlavu,
Zůstalo to ve mně, ikdyž možná chceš,
Aby ta bolest byla jen hra na náladu.

Je to hlouběji než pod kůži,
Ryby si to šeptájí a ptáci mi to závidí,
I mladý pocit jednou doslouží,
Avšak do té jámy bez okraje živáčka nevidí.

Otevři mi svoji skřiň,
Zasypou tě moje sny,
V nich šeptáš mi do ouška "já vím,
My vylezeme z této tmy".

Stále mi to proudí v krvi,
a cloume mi to závratí,
křičím na své věrné vrby,
"Nikdy se to neztratí!!"
Publikoval(a): Jarous95, 2.5.2013
Přečteno (149x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: NamiMe

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 00:50
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti