Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

O vzdálenosti

O vzdálenosti

Jiří Hartmann Básně » o Lásce

Anotace: Miluješ, jsi milován, jen vzdálenost oba bolí a čas na všechno různě tlačí.

Na mých rtech a tvářích
stále něco schází,
když Ty jsi někde v dáli
jsem vržen do nesnází.

Musím se však nadechout,
musím žíti-dál.
Musím nějak zkrotit
ten neskonalý žal.

Leckdo by mi řekl:
"Vždyť jste spolu jedno tělo."
Ano ale tělo
by vcelku býti mělo.

Jediné co mne těší,
že jsi moje a já jsem Tvůj.
Jen když jsem s Tebou chtěl bych říct:
"Čase, tak chvilku stůj!"
Publikoval(a): Jiří Hartmann, 2.5.2013
Přečteno (233x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Doradolanska

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 01:02
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti