Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Jednorožec

Jednorožec

beautiful2903 Básně » o Přírodě

Anotace: Sny lidí jsou jediným místem, kde se mohou ukrýt před realitou.

Na rozechvělý břeh, vlny naráží,
u potoka skrz les, se všechna zvířata schází.
Ke hvězdám pospíchají na kopec,
kde k životu přichází malý jednorožec.

On strážce dobrá jest,
když utíká skrz černý les.
Na nebi tvaruje se v záři,
dobro světa je v jeho tváři.

Všichni čekají na ten okamžik,
až dobrý svět budou jednou mít.
Kdy bílý strážce oblohou proletí,
všechny kouta země se svou mocí obletí.

Andělé s pohledem na zemi zkaženou,
je naše poslední naděje, než všechny před boží soud poženou.
-----------------------------------

Za oknem potají Serafine sleduje,
barevné splynutí co na nebi putuje.
Ona jediná je tou vyvolenou,
co s jednorožcem do jednoho těla splynou.

Magické bytosti, zvířata lesu,
lidé co s nadějí sledují zázrak nebesů.
Z očích se vytrácí pocity beznaděje a děsu,
začátky nové éry s sebou lepší dny přinesou.
Publikoval(a): beautiful2903, 1.5.2013
Přečteno (1090x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 14:30
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti