Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zmatenost

Zmatenost

Kapky buší na okap
rychlostí spadlých andělů

mám strach
že jestli vstanu z pohovky
roztaju

vmísím se do matného uskupení
barev na strhaných tapetách

chvilka milostného rozpoložení
a steny
chycené v mizejících tmách

...

tak ještě jednou
se pokusím najít vývrtku

tak ještě jednou
se pokusím vyhrát v mariáši

...

s očima plnýma slz
brečím na malířovu paletu

ale do toho kutlochu se klidně ještě jednou vrátím...
Publikoval(a): Rezavá plechovka, 28.4.2013
Přečteno (59x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Andymio, NikitaNikaT., Puris, Lugilla, stix, Kytka62

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:28
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti