Podléšťka
Podléšťka
Anotace: Krátká jarní báseň
Modrá nebo fialová, která z vás je krásnější?
Modrá z nebe dolů spadla, fialovou objímá,
a ta krásná barva nová, po zemi se rozpíná.
Lesy pokryla jak šaty, podléšťka se nazývá...
Publikoval(a):
lesní víla, 28.4.2013