Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Musel jsem ti lhát

Musel jsem ti lhát

Puris Básně » ?nezařazené?

Anotace: Po delší době vkládám další báseň

Šlápoty probudí
tajemné šepoty
proč se točíme
když krásně tančíme

Oba dva bosí
kolem své osy

V zahryzlém měsíci
zlatých pih zářící
Potom že nekvetou
chryzantémy v noci

Musel jsem ti lhát
abych je spočítal
Do dlaně přepřahám
všechna slůvka
co znám
Publikoval(a): Puris, 27.4.2013
Přečteno (87x)
Tipy (14) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: nanyba794, Doradolanska, střelkyně1, Cecilka, gogol, modrá, Mochomůrka, Kytka62, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 19.5.2024 19:18
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti