Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Hrobař

Hrobař

Mazaný Básně » o Lásce

Anotace: O lásce..

Deska, za deskou jsou,
nadpisy mě provedou,
cestou šedí pokrytou,
lemovány temnotou.

Občas světlo prosvitne,
lehce, slabě, vzdáleně,
pak zas rychle zanikne,
do mysli se obtiskne.
Publikoval(a): Mazaný, 27.4.2013
Přečteno (173x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 02:27
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti