Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zázrak

Zázrak

lesní víla Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: Krátká báseň, ne klasicky veršovaná.

Stojíš? Stojíš, čekáš zázrak?
Kdesi v dáli příběh něčí začíná,
ruka svoje prsty rozvírá.
Ptá se, hledá, nalézá.
Není místa, není času,
není dávno bolesti,
vzdálené je všechno, v dáli,
nevím kde je srdce mé.
Hledám, hledám, tiše stojím,
náhle zazní v dálce hlas a já tuším, slyším, cítím,
že je láska zpátky v nás.
Publikoval(a): lesní víla, 26.4.2013
Přečteno (814x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 16:36
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti