Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Voňavý sníh

Voňavý sníh

Mochomůrka Básně » ?nezařazené?

Anotace: Huráááá!!!!!!!!

Teplý lehoučký a provoněný
dubnovomájový sníh
rozkvetlé třešně
vyloudí ti ze srdce
boží smích
ještě duhu
prosím dokouzlit.
Publikoval(a): Mochomůrka, 26.4.2013
Přečteno (36x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 27.11.2024 04:17
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti