Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Cože ?

Cože ?

Mazaný Básně » o Lásce

Anotace: Co..(prosím)že ?

Dvě perly do moře vhozené,
tak blízko a tak vzdálené.
Vlny si s nimi hrají,
však vlny strach nevnímají.

Okolo plovoucí je trám,
je sám a mechem pokrýván.
Perly zachytily se trámu,
však milují moře,
jistota či láska ?

Cože ?
Publikoval(a): Mazaný, 25.4.2013
Přečteno (277x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Puris, Cecilka

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 02:27
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti