Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Květ

Květ

Mazaný Básně » o Lásce

Anotace: Smutná..

Pamatuji si ten večer,
cenný dar si chtěla,
pak s touhou ve tváři,
mě něžně políbila.

Zeptal jsem se holoubka,
jenž keři je strážcem
a on zakázal mi,
být Ti hrdým dárcem,

avšak když holoubek usnul,
sám keř mi řekl,
abych část si jeho vzal
a s bílým květem klekl.

S výsměchem v očích odcházíš,
když bílý květ Ti dám,
cestou lístky otrháš
a já tu klečím sám.
Publikoval(a): Mazaný, 24.4.2013
Přečteno (446x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jiří Hartmann, Mochomůrka, děda včela, modrá, gogol, střelkyně1

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 02:34
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti