Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Já v boha nevěřím, takže Sodomu a Gomoru podporuji:-)
5.5.2013 20:17 | Paragraf140
No hlavně je Sodoma Gomora pěkně zvrhlý hudební seskupení z Rumburku. Ovšem musí se to brát se značnou rezervou a nebrat většinu toho co jedu vážně. Snad kromě politicky nekorektních pasáží. Bejt to normální rapeři, tak jim ty politický výpady jen tak neprojdou.
24.4.2013 10:39 | ZENITZERO666
Je zřejmé, že nad tématy svých básní přemýšlíš, dokážeš je dobře zpracovat. Nad dnešním stavem společnosti snad ani náboženství nemůže, ale jen dané a uplatňované politické ideologie (víra je také ideologie). Líbí se mi.
24.4.2013 9:36 | děda včela