Klobouková
Klobouková
Anotace: ...miluju klobouky, kdo mne zná, velmi dobře ví...s chutí jsem si poslechla vyprávění jedné paní, provoněné fialkami...
Vzpomínka
na jeden klobouk
vypráví...
o krásné dívce,
dbalé šarmu, parády,
o době, která
jako fotka vybledlá,
o úsměvu, co v srdci
schovat dovedla...
vzpomínka
na jeden klobouk
vypráví...
o jeho barvě fialek
a o mládí...
Publikoval(a):
Cecilka, 23.4.2013