Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

čas nezastavíš

čas nezastavíš

Le Vinnie Básně » o Životě

Anotace: budu ráda za kritiku, učím se :)

Na lepší časy se blýská
a vílu času prosit smíš,
o budoucnost nestojíš-

od sebe samé se jednou naučíš
že minulost nechytíš,
a dřív, než si vůbec pomyslíš
realitou proletíš.

Důsledky svých chyb pocítíš,
poslední modlitbou vše ukončíš.
Publikoval(a): Le Vinnie, 22.4.2013
Přečteno (187x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: NikitaNikaT., GAIA77

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 22:26
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti