Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Anetě Rulíkové mé jen už jediné lásce

Anetě Rulíkové mé jen už jediné lásce

Castly-Roman Propper Básně » o Lásce

Anotace: 5 básní-myslím na tebe,rozzáření,broskvička,opatruj se beruško,dotyk tvého těla

Myslím na Tebe
když na tebe myslím,
tak verše skládám.
slovy mí mi tě hladím,
srdce mé ti dávám.


Rozzáření
Jsi jako slunce co den mi rozzáří,
jsi jako vzduch co mi schází.
Myslím na tebe každou vteřinu ve dne i v noci,
už chci být doma a mít tě v mí moci.


Broskvička
Broskvičko má nejsladší,
Rosteš v nádherných sadech.
Jen tebe mé ruce leští,
Nikdo mi tě nespapá už po těch letech.

Jsi jen má broskvička,
a budu si tě bránit.
Jediná,sladká a nádherná,
Budu tě hýčkat,hladit a leštit.


Opatruj se beruško
Beruško moje dávej mi na sebe pozor,
máš křidýlka křehké.
At´ mi tě nespapá nějaký Azor,
Těším se už na tebe miluji tě


Dotyk tvého těla
Když cítím dotyk tvého těla,
a vůni tvých vlasů.
Má kůže se láskou chvěla,
jsem úplně v rozpaků
Publikoval(a): Castly-Roman Propper, 21.4.2013
Přečteno (140x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 02:20
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti