Do stejné řeky
Do stejné řeky
Anotace: ...vždycky se dá něco dělat...
Nevstoupíš dvakrát do stejné řeky,
však můžeš projít kolem ní,
vyčistit od nánosů břehy,
u jezu srovnat kamení...
Nevstoupíš dvakrát do stejné řeky,
však vždy jí můžeš lásku dát,
odpustit těm, co naházeli
do ní nejeden "nepoklad"...
Nevstoupíš dvakrát do stejné řeky,
však můžeš o ni pečovat...
Publikoval(a):
Cecilka, 20.4.2013