Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Už předem-neodcházej ode mě

Už předem-neodcházej ode mě

Strácím Tě
Vím už dlouho že strácím Tě,
mám takový divní pocit na prsou.
Nemohu mít navždy srdce prázdné,
chci lásko žít jen a jen s tebou.

bez Tebe budu jak nedopsaná kniha,
jak potopená loď na pustém moři.
Já nevydržím to lásko z nervama,
až se to stane tak už nejsem mezi vámi.

Tím to je pohádky konec,
tím začíná tvůj nový příběh.
Se mnou je dnes asi fatální smůlenec,
neříkám že je už je konec,ale vím že se blíží velký běh


To co pro mě znamenáš
Jsi vzduch co dýchám,
jsi voda co potřebuji.
Takovou ženu už dlouho hledám,
já Tě prostě miluji.

Nemohu o Tebe nikdy přijít,
je to jako země bez slunce.
Nedopust-me to až takhle zajít,
chci s tebou rodinu a hlavně dítě.

Jsi jen to co k životu potřebuji,
zažil jsem už mnoho,ale tohle.
Jen samí sklamáńí a smrti utopiji,
jsem s Tebou štastní a je to nádherné.

Jsi jen má růže bez trní,
je jen na nás jestli loď nepotopíme.
růže které nepíchají,
a celý život budeme po spolu.


prázdnota
poslední dobou nemám chuť psát básně,
asi proto protože jsi byla vždy má inspirace.
Tet mám v hlavě plno zmatku,
a tuším že bez Tebe asi budu..........................
Publikoval(a): Castly-Roman Propper, 19.4.2013
Přečteno (156x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 19:48
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti