Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Cecilko,když schází tak proč snít,měla by sis vyrazit a jít někoho zbalit...héé
né já vím že to je jen básnička
19.4.2013 23:29 | Martin Havlíček
V prožitcích se ztrácí
řeč jak skalní ptáci
tóny možná hladí
díra v duši chladí.
Ale jinak bych si s tebou klidně zazpíval:-).
19.4.2013 20:53 | gogol
Ne, nikdo není dokonalý,
píšu jen prosté říkání,
melodie mi nešla z hlavy,
tak text je v písničku vepsaný...
díky
za komentování... :o)
19.4.2013 10:06 | Cecilka
Je to příjemný text. Ale....
Hele, já se asi nálepky neoblíbence nezbavím, protože občas kritizuju v tom pravém smyslu slova. Technicky je to na volný verš ehm goog.
Občasná nerytmika, opakující se slova, infinitivy.... To se nehodí na tvůrce Tvých kvalit !!!
19.4.2013 9:42 | Marcone
Verše jsou krásné
písničkou svěcené
a kroky samospasné
nebudou ztracené...
19.4.2013 9:31 | Kytka62