Křídla tvých myšlenek
Křídla tvých myšlenek
Křídla tvých myšlenek
se lehce dotkla
mého těla…
V tu chvíli cítím se
až neskutečně
uvolněná…
Prostírám soukromí,
ať prostoupí ho
jejich něha…
Křídla tvých myšlenek
mne právě tebou
ovoněla…
Publikoval(a):
Cecilka, 18.4.2013