Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Jiskřička vzplála

Jiskřička vzplála

stix Básně » ?nezařazené?

Anotace: Jen aby jí neuhasil déšť... Taková krátká rýmovačka co mě teď napadla..

Už jsem se vzdával nadějí,
skoro ani nedoufal,
chtěl sejít do temných šlépějí,
na nic víc si netroufal.

Však vánek zavál znenadání,
rozfoukal jiskru v plamínek,
a já, aniž bych měl nějaké zdání,
tak rozhořel se ve mně ohýnek.

Tento oheň již nic neuhasí,
je to nová síla i naděje.
Doufám že se nic nepokazí,
že vytvořím nové šlépěje. .
Publikoval(a): stix, 17.4.2013
Přečteno (84x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Puris, NikitaNikaT., děda včela, a1ička

Spodek

Stránka generována 1.11.2024 05:39
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti