Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Jen pro Tebe Anetko

Jen pro Tebe Anetko

Castly-Roman Propper Básně » o Lásce

Anotace: 5 básní-Znovuzrození,vyznání,požádání o ruku,nemohu o tebe přijít a chybíš mi perlo

Znovuzrození
Když jsem tě poprvé spatřil,
když pohlédnul jsem ti do očí.
Na nohy jsem se znovu postavil,
Říkal jsem si kdy se ona otočí.

Udělala jsi mě šťastnější,
sem tam mám dochvilný pocit.
Tvůj polibek je sladší,
ale chci tvojí lásku pocítit.

Vyznání
Za úsvitu slunce šeptám miluji tě,
Při západu slunce říkám ať máš sny krásné.
A když je zase krásný den,
tak se těším až zas půjdu za tebou ven.

Když je temná a smutná noc,
tak ve snech ti utíkám na pomoc.
Šíleně tě miluji a nemůžu tě nikdy ztratit,
jen tebe lásko budu celý život hladit.

Hrozně moc pro mě znamenáš,
a vím co k životu mi dáváš.
lásku a rodinu,
štěstí a touhu.


požádání o ruku
Na tvé osmnácte narozeniny,
žádám tě o ruku.
krásně upřímné pohlazení.
už dlouho tě miluju.

do dřeva lásku jsem vyryl,
puget růží a prsten k nohám jsem ti dal.
že řekneš ano jsem se jen modlil,
celý život lásko jen tebe jsem hledal.

jsem za tebe hrozně rád,
mam jen už tebe.
do konce života budu milovat,
lásko jen tebe.

nemůžu o tebe přijít
Vánek čechrá tvé voňavé vlasy,
tvůj pohled je na všech hvězdiček svit.
láska nás spoutala vypily jsme šálek lásky,
nedokážu si představit bez tebe žít.


chybíš mi
Rád bych ti šeptal zas a znova,
do ouška něžného sladká slova.
Za jeden polibek života bych dal,
vesmír bych zbořil
abych se s tebou miloval.
Publikoval(a): Castly-Roman Propper, 17.4.2013
Přečteno (271x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 02:32
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti