Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Začlo jaro, snad to vydrží a nebude si počasí s náma tolik hrát.
18.4.2013 9:36 | NikitaNikaT.
Jednoduché, ale velmi dobré. Líbí se mi.
17.4.2013 15:46 | děda včela
Email:
Heslo: