Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

447. Lásku si neukrojíš příborovým nožem

447. Lásku si neukrojíš příborovým nožem

narodil ses
v betonovým světě
prosáklým řekou
barevnejch emocí


jen stále toužíš
uchopit lásku
jako jedinou esenci života
co zbyla
na týhle planetě


jsi voják
ve válce nikoho
a stále ve střehu
nezjistit jednoho dne
že máš prostřelený srdce
zatímco tvoje láska
dezertovala
do jiný náruče


tak vybírej pečlivě...

/pro koho tvý brány
nebudou zabetonovány/
Publikoval(a): Robin Marnoli, 16.4.2013
Přečteno (164x)
Tipy (10) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček, Marcone, a1ička, děda včela, bera, gogol, Huhlinka, Kytka62

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 02:20
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti