Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Tak mě tu máte

Tak mě tu máte

Netvařte se tak vyjeveně,
jsem tady,to se dalo čekat,
to jste si vážně mysleli,že už se letos neukážu?

Zas ženu stromy do zeleně,
a usmívám se na člověka,
přináším zase veselí a zimní stíny z čela smažu.

Děvčatům poodhalím vnady,
všem puberťákům pro radost,
zrodím zas stovky básníků
a omladím všem jejich "staro"

Vmísím se lidem do nálady,
poznáte moji náklonost,
zatáhnu bříška tatíkům....

Slibuju
Vaše Jaro
Publikoval(a): godhand, 16.4.2013
Přečteno (123x)
Tipy (12) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček, GAIA77, Huhlinka, Robin Marnoli, děda včela, Cecilka, Kytka62

Spodek

Stránka generována 24.4.2024 08:52
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti